Galleri

Home » Galleri

Ungdoms- & Junior SM i Strömsnäsbruk 2015

Under helgen, fredag 24 juli - söndag 26 juli, avgjordes Ungdoms- och Junior SM i vattenskidor på Hammarsjön i Strömsnäsbruk. Som arrangör för mästerskapet stod VSK Svanen. Bollebygds Vattenskidklubb representerades av Johanna Grekula som startade i alla disciplinerna; slalom, trick och hopp i klassen U-14 Flickor. Johanna lyckades hålla tävlingsnerverna i styr och övertygade i samtliga grenar genom att prestera nytt personbästa i varje åk. En nöjd Johanna kunde åka hem med fyra mästerskapsguld i bagaget: slalom, trick, hopp och kombinerat.

Ungdomsläger juli 2015

Under två fantastiska dagar i juli har vi haft ungdomsläger, där ungdommarna i klubben har fått fantastisk coachning av Johan Thyr. Alla åkte slalom, och några provade både hopp och trick. Personbästa blev det också, och massa annat kul.

Besök av Annons-Markna´n

Klubben fick besök av den lokala tidningen och de gjorde ett trevligt reportage om oss, samt tog flera fina bilder. © Copyright 2014 Christer Hansson http://www.pixelwild.com

West Coast Open 2014

West Cost Open 2014 tävling, ägdes rum på Ulasjön i Bollebygd, sista helgen i juni. Många fantastiska åkare på plats, flera slog sitt personbästa, trots en del regnskurar under helgen.
DSC02809.JPG

Västsvenska Serien på Alingsås VSK 7 augusti 2013

Johanna, Linn, Nellie, Alicia och Oscar representerade Bollebygds VSK i Västsvenska seriens tävling i Alingsås och flera av våra duktiga ungdomar slog sitt personbästa, STORT GRATTIS!!